IV JORNADA INNOVACIÓ SOCIAL

Experiències, respostes i solucions

Consultoria | Febrer 24, 2017

El 22 i 23 de febrer van tenir lloc les IV Jornades d'Innovació Social organitzades per l'Obra Social la Caixa, la Regidoria de Polítiques per als Drets de les Persones de l'Ajuntament de Lleida i la col·laboració de la Càtedra d'Innovació Social de la Universitat de Lleida.

Es vol renovar el compromís amb la difusió de noves eines i metodologies creatives i innovadores que aportin un impuls en el dia a dia dels diferents àmbits del treball social. El programa es va desenvolupar en dos dies. Un primer taller de 16 a 20 h adreçat a professionals on es va treballar un model innovador d'atenció social centrat en la persona, formulat en clau de drets, foment de l'autonomia, ciutadania i igualtat d'oportunitats susceptible de ser aplicat en el disseny de polítiques i planificació de recursos per a la inclusió social. El taller "Model Inclúe: innovació multisectorial per la inclusió social, l'exclusió no és el que sembla", un taller innovador d'atenció social centrat en la persona, va ser impartir per Nerea Kortajarena i Juncal Blanco d'Emaús Fundació Social (Donostia-San Sebastián), organització de caràcter social amb una àmplia experiència en el desenvolupament d'actuacions adreçades a promoure la inclusió social.

El segon dia es van presentar diferents càpsules de coneixements i experiències positives que ajuden a donar respostes pràctiques a la realitat social actual amb conferenciants procedents d'arreu de l'Estat. Es van tractar temes tan diversos com les persones grans, les TIC, l'educació, la infància, l'esport, l'abús infantil, la inclusió laboral i social.

La innovació i la millora contínua són valors essencials en el nostre dia a dia. Són factors clau per a poder trobar les estratègies que ens permetin avançar i progressar en un món global i canviant.

Enllaç extern
Tornar enrere

NOTICIES DE LA CATEGORIA

MEMÒRIA 2023

Gener 08, 2024

Fem un repàs de tot el que vam fer durant l'any 2023.

VEURE +

MEMÒRIA 2022

Setembre 08, 2023

Fem un repàs de tot el que vam fer durant el 2022

VEURE +

MEMÒRIA 2021

Març 30, 2022

Recordem allò viscut durant el 2021

VEURE +

    Subscriu-te a les notícies de Innovaciósocial.udl.cat

    Introdueix el teu correu electrònic per no rebre més notícies de Innovaciósocial.udl.cat

    Confirmació del correu completada. El teu correu electrònic ha estat subscrit a la nostra newsletter.

    Introdueix les teves dades per subscriure’t al curs