DESCOBREIX LES TEVES FORTALESES

Comencem l'any seguint amb el projecte "Descobreix les teves fortaleses" a l'Institut Ronda i al Col·legi Sagrada Família 

 

Felicitat, benestar i qualitat de vida | Gener 31, 2019

Un any més, en aquest curs acadèmic tornem a portar a terme el projecte “Descobreix les teves fortaleses” amb el suport de Global Lleida. Aquest, va dirigit a l’alumnat de 4rt d'ESO de diferents instituts de la ciutat de Lleida, en aquest cas l’Institut Ronda i el Col·legi Sagrada Família,  i alumnat del cicle formatiu de grau superior de l’Escola Agrària del Pallars i l’Escola Agrària de Tàrrega. 

És per això que el dijous 22 de novembre es va realitzar el taller a l'alumnat de l'Escola Agrària de Tàrrega, divendres passat 25 de gener vam anar a l’Institut Ronda, i properament durant el mes de febrer i de març anirem al Col·legi Sagrada Família i a l’Escola Agrària del Pallars. 

El projecte “Descobreix les teves fortaleses” es porta aplicant anualment des del 2015 i porta per objectiu que l’estudiantat identifiqui i desenvolupi les seves fortaleses, el seu nivell de benestar, felicitat i intel·ligència emocional. A més a més, de treballar en el desenvolupament de noves eines i recursos per prendre decisions, potenciant allò que saben fer i els hi permetrà millorar el seu rendiment acadèmic, les relacions socials  i l'autoconeixement. Un projecte que pretén facilitar l'orientació acadèmica i la presa decisions pel que fa al seu futur professional.

Per a més informació sobre el projecte prem aquí

Tornar enrere

NOTICIES DE LA CATEGORIA

20 DE MARÇ, DIA INTERNACIONAL DE LA FELICITAT 2024

Març 20, 2024

"Trobades imprevistes amb la felicitat"

VEURE +

CURSOS D’AULA OBERTA

Gener 22, 2024

Com millorar el benestar

VEURE +

MEMÒRIA 2023

Gener 08, 2024

Fem un repàs de tot el que vam fer durant l'any 2023.

VEURE +

    Subscriu-te a les notícies de Innovaciósocial.udl.cat

    Introdueix el teu correu electrònic per no rebre més notícies de Innovaciósocial.udl.cat

    Confirmació del correu completada. El teu correu electrònic ha estat subscrit a la nostra newsletter.

    Introdueix les teves dades per subscriure’t al curs