PRESENTACIÓ A LA PAERIA DEL PROJECTE LLEIDA, CIUTAT AMB VALORS

L'Ajuntament de Lleida presenta el projecte Lleida, ciutat amb valors que realitza la Càtedra d'Innovació Social de la UdL

Felicitat, benestar i qualitat de vida | Març 01, 2019

Dimecres 27 de febrer de 2019, la Paeria va presentar el projecte Lleida, ciutat amb valors perquè de manera consensuada i unànime s’avanci en una ciutat de valors en els quals els agents socials, civils, entitats... s’hi sentin identificats i s’hi comprometin.

El projecte de valors de la ciutat s'ha de treballar conjuntament amb la ciutadania amb l'objectiu de definir cap a on volem avançar, com ho volem fer i que tots els actors hi assumeixin les seves responsabilitats, és un projecte de ciutat.

El Comissionat de la Ciutat dels Valors de l'Ajuntament de Lleida, Carles Alsinet Mora considera que en la construcció del model de ciutat que volem, Lleida compta i creu en les persones. Les persones són el centre. Amb aquest projecte es crea un espai de debat i de participació perquè aquest motor de confluències sigui el que impulsi també el desenvolupament humà i comunitari de la ciutat. La carta de valors que en resulti ha d’integrar-se al procés de canvi de la ciutat, per a la construcció d'un futur que augmenti la qualitat de vida de les persones.

Fins al moment s’han realitzat dues sessions de treball amb més de 20 persones tècniques municipals on hem treballat quins son els valors que té i t’agradaria que tingués la ciutadania de Lleida i els valors que creuen que s’han de potenciar com a ciutat.

Durant el mes de març es realitzaran sessions participatives als barris on hi està convidada la ciutadania en general i les entitats que hi vulguin participar. L'objectiu és treballar els valors que tenim i que ens agradaria potenciar com a ciutat i proposar accions concretes per poder-los treballar.

Enllaç extern
Tornar enrere

NOTICIES DE LA CATEGORIA

20 DE MARÇ, DIA INTERNACIONAL DE LA FELICITAT 2024

Març 20, 2024

"Trobades imprevistes amb la felicitat"

VEURE +

CURSOS D’AULA OBERTA

Gener 22, 2024

Com millorar el benestar

VEURE +

MEMÒRIA 2023

Gener 08, 2024

Fem un repàs de tot el que vam fer durant l'any 2023.

VEURE +

    Subscriu-te a les notícies de Innovaciósocial.udl.cat

    Introdueix el teu correu electrònic per no rebre més notícies de Innovaciósocial.udl.cat

    Confirmació del correu completada. El teu correu electrònic ha estat subscrit a la nostra newsletter.

    Introdueix les teves dades per subscriure’t al curs