DIA INTERNACIONAL DE LA FELICITAT, 20 DE MARÇ

Continuem apostant per millorar la qualitat de vida de les persones, en el març del Dia Internacional de la Felicitat, aquest any 2019 hem realitzat el Mapa de la Felicitat de les Comarques de Lleida

Felicitat, benestar i qualitat de vida | Març 20, 2019

La Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de Lleida continua apostant per millorar la qualitat de vida de les persones de les comarques de Lleida. Des del 2016 hem realitzat activitats lúdiques i de divulgació en el marc del dia 20 de març, Dia Internacional de la Felicitat a través del moviment #Contagiafelicitat. Aquest any 2019 hem realitzat el Mapa de la Felicitat de les Comarques de Lleida.

El projecte #ContagiaFelicitat #Lleida pren en consideració variables àmpliament estudiades i les posem en pràctica a través de les activitats, amb l’objectiu de despertar la consciència de les persones i ampliar el seu coneixement respecte a la convergència entre la cerca de la felicitat i l’acompliment dels objectius personals i/o professionals.

Els objectius del #ContagiaFelicitat són:

  • Fomentar un moviment a Lleida, i més enllà, que promocioni la felicitat i l’atenció dels ciutadans en els aspectes positius de la seva pròpia vida.
  • Donar a conèixer l’estat de la felicitat, la motivació, les fortaleses i el benestar a nivell local i recollir dades per millorar les polítiques públiques que es puguin afavorir en aquests aspectes de la vida de les persones.

Aquest any s’ha realitzat el Mapa de la Felicitat que ens aporta de manera visual el grau de satisfacció amb la vida que tenen les persones de les comarques de Lleida (7,2), ens permet comparar-ho amb les dades de Catalunya (7,3), Espanya (6,9) i Europa (7,1) i ens permet reflexionar sobre les accions que hauríem de realitzar per augmentar els nivells de benestar de la ciutadania del territori lleidatà.

També s’ha realitzat un estudi sobre el grau de satisfacció amb la vida, el benestar, la felicitat, l’optimisme i el benestar social a les comarques de Lleida. Concretament hi ha participat persones de més de 150 municipis. De les 2027 persones enquestades el 72% són dones i el 28% homes, el 29% té entre 18 i 34 anys, el 51% entre 35 i 54 anys, el 20% més de 55 anys.

Enllaç Mapa de la Felicitat de les Comarques de Lleida

 

Tornar enrere

NOTICIES DE LA CATEGORIA

ESTUDI DE L’IMPACTE PSICOSOCIAL DEL CORONAVIRUS

Maig 25, 2020

Quin ha estat l'impacte social del coronavirus i de les primeres mesures de confinament en la població?

VEURE +

CURS DE PSICOLOGIA POSITIVA PER FER FRONT A LA COVID-19

Maig 25, 2020

Del 6 al 10 de juliol a la Universitat d’Estiu de la UdL en versió online

VEURE +

DIA MUNDIAL DE LA FELICITAT

Març 19, 2020

La Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de Lleida, en el marc del Dia Internacional de la Felicitat, viralitza les xarxes amb la publicació d’un vídeo coral on persones vinculades a Ponent i referents per la seva trajectòria i talent se sumen a contagiar felicitat. 

VEURE +

    Subscriu-te a les notícies de Innovaciósocial.udl.cat

    Introdueix el teu correu electrònic per no rebre més notícies de Innovaciósocial.udl.cat

    Confirmació del correu completada. El teu correu electrònic ha estat subscrit a la nostra newsletter.

    Introdueix les teves dades per subscriure’t al curs