QUÈ ÉS I QUÈ FEM AL PROGRAMA GROW?

GROW un programa per a la millora del benestar

Felicitat, benestar i qualitat de vidaBenestar i Organitzacions Saludables | Abril 13, 2022

El GROW ("Gaining Resources for an Optimal Well-being") és un programa desenvolupat per la Càtedra d'Innovació Social i s'emmarca en l'àmbit de la Psicologia Positiva, una disciplina que té per objectiu potenciar les qualitats humanes i el benestar de les persones allunyant-se de l'enfocament patològic tradicional que se centra únicament en problemàtiques i dificultats. 

Les intervencions en Psicologia Positiva se centren en desenvolupar pensaments, emocions i conductes positives mitjançant activitats que poden ser fàcilment implementades en el nostre dia a dia. El GROW, intervé des d'una perspectiva tant individual com grupal en la promoció del benestar i inclou una cronològica transversal que engloba aspectes relacionats amb el passat, present i futur, els quals són importants en la nostra satisfacció global amb la vida.

El GROW té com a principal propòsit la promoció del benestar de les persones a través de vuit sessions on es tracten els següents elements: (1) benestar psicològic, emocional i social, (2) les fortaleses personals, (3) les emocions positives i intel·ligència emocional, (4) el perdó, (5) la gratitud, (6) l'optimisme, (7) l'esperança i (8) les expectatives personals.

El programa GROW vol acompanyar a les persones en els seus processos de transició en les diferents etapes de la vida, tant evolutives com socials, permetent-les fer front a situacions tant de la vida quotidiana com aquelles més inesperades. D'aquesta manera, es faciliten les seves relacions personals, familiars i socials, a partir del millor coneixement d’una mateixa.

Avui dia, el GROW s'està implementant en diferents centres de primària i secundària, també en el projecte de Noves Oportunitats i al Servei de Rehabilitació Comunitària. Si vols més informació sobre el programa, no dubtis en contactar amb nosaltres a través del nostre email: innovaciosocial@udl.cat

Tornar enrere

NOTICIES DE LA CATEGORIA

20 DE MARÇ, DIA INTERNACIONAL DE LA FELICITAT 2024

Març 20, 2024

"Trobades imprevistes amb la felicitat"

VEURE +

JORNADA ERASMUS+ INTRODUCE YOUTHSELF

Febrer 12, 2024

Et convidem a l'esdeveniment d'un projecte Acció Clau 2 Erasmus+ liderat per socis de 5 països diferents 

VEURE +

CURSOS D’AULA OBERTA

Gener 22, 2024

Com millorar el benestar

VEURE +

    Subscriu-te a les notícies de Innovaciósocial.udl.cat

    Introdueix el teu correu electrònic per no rebre més notícies de Innovaciósocial.udl.cat

    Confirmació del correu completada. El teu correu electrònic ha estat subscrit a la nostra newsletter.

    Introdueix les teves dades per subscriure’t al curs