JORNADA INNSOC 2023 – ALLOTJAMENTS RESIDENCIALS PER A PERSONES SENSE LLAR

Novena edició de la Jornada INNSOC

Felicitat, benestar i qualitat de vidaBenestar i Organitzacions SaludablesModels d'atenció a les persones | Octubre 09, 2023

L'habitatge es reconeix com a dret humà fonamental, d’accés segur i digne per a totes les persones. Els recursos residencials que es tenen a l’abast no tan sols responen a la necessitat d'un sostre, sinó també a la protecció dels drets inherents a cada individu, i contribueixen a formar una societat més justa i inclusiva. En aquest context, sorgeix la Jornada INNSOC 2023 “Allotjaments residencials per a persones sense llar”.

Les jornades INNSOC s’organitzen des de l’any 2015. Són una font de diàleg, a través de les quals es dóna l’oportunitat de conèixer experiències innovadores i la tasca de diversos professionals per buscar la millora de la qualitat de vida de les persones. Aquest any serà la 9a Jornada INNSOC. La finalitat d’aquesta edició és presentar recursos que facilitin la transició des dels entorns institucionals a la vida comunitària. Diferents professionals referents en aquest àmbit participaran per promocionar el conjunt de serveis i programes que es tenen a l’abast en l’actualitat per abordar les necessitats de les persones sense un habitatge estable.

Per un costat, la ponència inaugural s’emmarcarà sota el tema “Estrategia nacional para la lucha contra el sinhogarismo en España”. D’altra banda, la conferència de tancament estarà en mans de Salvador Maneu, director  de Sant Joan de Déu (Serveis Socials de Barcelona).

En la taula rodona es formarà un col·loqui on assistiran les representants de diverses fundacions; La Maira Costa per la Fundació Mambré, la Núria Danés per la Fundació de l’Esperança i la Conchi Plaza per l’Associació Emaús Rural. Durant el debat les entitats exposaran com aquests recursos exerceixen un paper crucial per donar atenció a les persones sense llar i la millor manera de realitzar el seu acompanyament.

Per inscriure-us a la Jornada d'aquest any, feu clic AQUI

Tornar enrere

NOTICIES DE LA CATEGORIA

MEMÒRIA 2022

Setembre 08, 2023

Fem un repàs de tot el que vam fer durant el 2022

VEURE +

CURS D'ESTIU A LA UNIVERSITAT DE LLEIDA

Maig 15, 2023

Intervencions en Psicologia Positiva. Com Millorar el Benestar Personal

VEURE +

JORNADA INNSOC 2022 - BENESTAR EMOCIONAL: UNA MIRADA INTERDISCIPLINÀRIA

Octubre 04, 2022

Ja tornem a tenir aquí la Jornada INNSOC

VEURE +

    Subscriu-te a les notícies de Innovaciósocial.udl.cat

    Introdueix el teu correu electrònic per no rebre més notícies de Innovaciósocial.udl.cat

    Confirmació del correu completada. El teu correu electrònic ha estat subscrit a la nostra newsletter.

    Introdueix les teves dades per subscriure’t al curs