LLEIDA #CONTAGIA FELICITAT

Més de 600 assistents Contagien Felicitat a Lleida amb la Càtedra d'Innovació Social

Consultoria | Octubre 05, 2015

Fotografia Carlos Rodríguez

El dia 3 d'octubre de 17 a 20 h, més de 600 assistents van participar a Lleida en el projecte #ContagiaFelicitat de la Càtedra d'Innovació Social. Un esdeveniment que vol posar l'accent en els aspectes positius que molts de nosaltres a vegades obviem o no hi posem l'atenció que mereixen.

Les activitats van estar dinamitzades per Ferran Aixalà i l'Equip de la Càtedra d'Innovació Social de la UdL. Al voltant del Punt de la Felicitat, instal·lat al Pati de les Comèdies, es va convidar als vianants de totes les edats a participar i expressar, mitjançant missatges, disfresses i el Qüestionari sobre la Felicitat, què els feia feliços a través d'algunes preguntes, com per exemple, "Què et fa feliç?" o "Com contagies felicitat?" .

La música ens va acompanyar tota la tarda i, durant tres hores, les persones que s'hi van acostar van poder compartir allò que els fa feliços. "La família", "La felicitat dels demés", "La meva mare", "La meva filla", "L'amor", "Ballar", "Una abraçada" van ser algunes de les respostes.

Entre les activitats que es van oferir, pintar-se la cara va ser la més reclamada pels nens i nenes, i les polseres i els globus de #ContagiaFelicitat van traslladar fora del Punt de la Felicitat els missatges positius d'aquella tarda. Tota la jornada va ser enregistrada en vídeo i fotogràficament. Aquest vídeo del moviment #ContagiaFelicitat a Lleida es presentarà el dia 15 d'octubre en motiu de la Jornada INNOSOC 2015 sobre Psicologia Positiva.

 

Podeu veure les fotografies de la Jornada al nostre facebook

 

Només ens queda agrair-vos a totes les persones que vau participar en el projecte #ContagiaFelicitat i donar les gràcies als nostres patrocinadors Obra Social La Caixa, Diputació de Lleida, La Paeria; i als col·laboradors Cosmolleida Magazine, Ferreteria Alberto Soler, Gueldos, MRB Sport & Communication, Papers, Plusfresc, Ràdio Emun Fm, Used Feed Back Programm.

CONTAGIEM DE FELICITAT LLEIDA!

#ContagiaFelicitat #LLEIDA #catinnovacioUDL

 

Consulta el projecte

 

Tornar enrere

NOTICIES DE LA CATEGORIA

MEMÒRIA 2023

Gener 08, 2024

Fem un repàs de tot el que vam fer durant l'any 2023.

VEURE +

MEMÒRIA 2022

Setembre 08, 2023

Fem un repàs de tot el que vam fer durant el 2022

VEURE +

MEMÒRIA 2021

Març 30, 2022

Recordem allò viscut durant el 2021

VEURE +

    Subscriu-te a les notícies de Innovaciósocial.udl.cat

    Introdueix el teu correu electrònic per no rebre més notícies de Innovaciósocial.udl.cat

    Confirmació del correu completada. El teu correu electrònic ha estat subscrit a la nostra newsletter.

    Introdueix les teves dades per subscriure’t al curs