FORMACIÓ

Formacions transversals en l'àmbit de la innovació social i la psicologia positiva

Consultoria

Impartim formacions transversals al voltant de la psicologia positiva en l’àmbit de l’educació formal i no formal adreçades a organitzacions, estudiants, professionals, col·lectius, i a la societat en general. A través de metodologies creatives i innovadores posem a l’abast de les persones tècniques i instruments que promocionen i milloren el diàleg, la reflexió i la participació compartida.

Formació de la Càtedra impartida anualment:

 • Jornada INNSOC: Jornada d’innovació social en l’àmbit de la millora de la qualitat de vida i el benestar de les persones i les organitzacions que organitza la Càtedra anualment des del 2015.

MÉS INFORMACIÓ

 

 • Curs d’introducció a la psicologia positiva: a través d’aquest curs d’estiu de la Universitat de Lleida realitzem una aproximació a les teories i al marc conceptual de la psicologia positiva i en coneixem els components bàsics.
 • Curs Design thinking mitjançant la psicologia positiva: a partir d'aquest curs es pretén prendre consciència i aprendre diferents estratègies per poder millorar el nostre dia a dia. Es treballarà amb mapes mentals i tècniques de gammificació (Points of You®, Lego Serious Play®...) a través de sessions que permetin la vivència, pràctica, reflexió i transferència per poder augmentar les capacitats personals, socials i organitzacionals, i generar accions de millora de les fortaleses i de les seves relacions personals.

MÉS INFORMACIÓ

 

Col·laborem amb el Màster oficial en Gestió i Avaluació de la Intervenció per a la Transformació social, el Màster en Psicopedagogia, el Màster en Psicologia general sanitària i el Màster dual en Direcció de Recursos Humans i Desenvolupament de Competències de la Universitat de Lleida.

Tornar enrere

PROJECTES DE LA CATEGORIA

FORMACIÓ I SERVEIS A ORGANITZACIONS

Febrer 28, 2019

Formacions i accions transversals en l'àmbit de la innovació social i la psicologia positiva, promovent el creixement de les persones i equips.

VEURE +


JORNADA INNSOC

Setembre 19, 2017

Jornada d'Innovació Social que organitza la Càtedra a la Universitat de Lleida

VEURE +


  Subscriu-te a les notícies de Innovaciósocial.udl.cat

  Introdueix el teu correu electrònic per no rebre més notícies de Innovaciósocial.udl.cat

  Confirmació del correu completada. El teu correu electrònic ha estat subscrit a la nostra newsletter.

  Introdueix les teves dades per subscriure’t al curs