FORMACIÓ I SERVEIS A ORGANITZACIONS

Formacions i accions transversals en l'àmbit de la innovació social i la psicologia positiva, promovent el creixement de les persones i equips.

Consultoria

FORMACIONS

Des de la Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de Lleida oferim tant formació com serveis per a organitzacions.

Impartim formacions transversals al voltant de la psicologia positiva en l’àmbit de l’educació formal i no formal adreçades a organitzacions, estudiants, professionals, col·lectius, i a la societat en general. A través de metodologies creatives i innovadores posem a l’abast de les persones tècniques i instruments que promocionen i milloren el diàleg, la reflexió i la participació compartida.

Actualment col·laborem amb el Màster oficial en Gestió i Avaluació de la Intervenció per a la Transformació social, el Màster en Psicopedagogia, i el Màster en Psicologia General Sanitària.

 

SERVEIS A ORGANITZACIONS

Volem donar resposta a reptes que poden sorgir en àmbit organitzacional, en equip o en l'acció personal, impartint formacions transversals al voltant de la innovació social, d’acord amb metodologies creatives que posem a l’abast de les organitzacions, entitats, centres educatius i administracions.

En relació a aquests serveis oferim formacions experiencials a mida de creixement i millora del funcionament personal i de l’equip com Lego Serious Play®, Points of You®, Toobeez®, Design Thinking, Hex®, Dinàmiques d'equip assistides amb cavalls, entre altres.

 

ACCEDEIX AL SEGÜENT DOCUMENT PER CONÈIXER TOTES LES FORMACIONS I SERVEIS QUE OFERIM.

Tornar enrere

PROJECTES DE LA CATEGORIA

JORNADA INNSOC

Setembre 19, 2017

Jornada d'Innovació Social que organitza la Càtedra a la Universitat de Lleida

VEURE +


    Subscriu-te a les notícies de Innovaciósocial.udl.cat

    Introdueix el teu correu electrònic per no rebre més notícies de Innovaciósocial.udl.cat

    Confirmació del correu completada. El teu correu electrònic ha estat subscrit a la nostra newsletter.

    Introdueix les teves dades per subscriure’t al curs