#CONTAGIAFELICITAT

Felicitat i acompliment dels objectius personals i/o professionals

Benestar i Organitzacions Saludables| Gener 15, 2016

En els projectes que realitzem entorn a la Felicitat i la Psicologia Positiva com a recerca científica, prenem en consideració variables àmpliament estudiades i les posem en pràctica a través d’activitats, amb l’objectiu de despertar la consciència de les persones i ampliar el seu coneixement respecte a la convergència entre la cerca de la felicitat i l’acompliment dels objectius personals i/o professionalsEnglobem aquests projectes amb el nom de #ContagiaFelicitat.

#ContagiaFelicitat encapçala un moviment que pretén posar l’accent en aspectes positius que les persones a vegades obviem o no hi posem l'atenció que mereixen. D'aquesta manera es vol treballar sobre la motivació, les fortaleses i el benestar dels ciutadans de Lleida mitjançant diverses activitats.

Els objectius de #ContagiaFelicitat són:

• Fomentar un moviment a Lleida, i més enllà, que promocioni la felicitat i l’atenció dels ciutadans en els aspectes positius de la seva pròpia vida.

• Donar a conèixer l’estat de la felicitat, la motivació, les fortaleses i el benestar a nivell local i recollir dades per millorar les polítiques públiques que es puguin afavorir en aquests aspectes de la vida de les persones.

 

ACCIONS:

 • EL PUNT DE LA FELICITAT: A través del Punt de la Felicitat expressem allò que ens fa feliços. Establim un Punt en un espai públic on es dinamitza una activitat per a què les persones puguin expressar i manifestar quines eines i recursos tenen i utilitzen per transmetre emocions relacionades amb la felicitat.

El Punt de la Felicitat ha viatjat a: Associació Alba, AsprosAspros2AspidParc del SegreAgipaResidència Sant RocAdesmaCentre ocupacional Sorigué (Aspros), properament...

Visualitzeu en el següent video la 1ª acció de #ContagiaFelicitat del dissabte 3 d’octubre del 2015 al Carrer Major de Lleida dinamitzada per membres de la Càtedra i Ferran Aixalà, on hi van participar més de 600 persones. Els resultats van ser presentats en el marc de les Jornades INNSOC 2015, centrades en la psicologia positiva.

Tothom que vulgui portar el Punt de la Felicitat a la seva ciutat o centre pot posar-se en contacte amb nosaltres a través de correu electrònic innovaciosocial@udl.cat o trucant al telèfon 973706616.

 

 

 • LLEIDA CONTAGIA FELICITAT - INSIDE OUT PROJECT: El nostre objectiu és donar visibilitat a Lleida i les seves persones, captar la felicitat de la gent a través de retrats de gran format, per crear una acció de gran impacte en el territori i fer extensiu el missatge #contagiafelicitat a la resta de ciutadans i ciutadanes. Amb aquest projecte d'art urbà participem en el projecte internacional Inside Out. El resultat final de tot el procés de treball serà presentat finalment a través de la plataforma Inside Out Project d'aquí unes setmanes.

--> Vegeu com es va desenvolupar el projecte

 

 • EXPOSICIÓ FELICITAT I PERSONES GRANS: Davant la pregunta "Què us fa feliç?" hem demanat la resposta de persones de més de 65 anys que ens ofereixen la seva visió sobre la felicitat i ens fan reflexionar sobre la mateixa. En motiu del Dia Internacional de les Persones Grans, volem presentar els pensaments positius d'un col·lectiu nombrós que a vegades oblidem.

--> Consulta el catàleg de l'exposició Felicitat i Persones grans

 

 • CONCURS DE FOTOGRAFIA #CONTAGIAFELICITAT: Amb motiu del Dia Internacional de la Felicitat del 20 de març, la Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de Lleida posa en marxa des del 2016 el Concurs de fotografia sobre la Felicitat  a través de les xarxes socials. Tots sabem el que és la Felicitat. No obstant això, per a cadascun de nosaltres significa una cosa diferent. Després de tot, tots som únics. Però, què significa per a mi la Felicitat?

--> Consulta l'última edició del concurs

 

RECULL DE PREMSA:

 

PUNT DE LA FELICITAT

Lleida Televisió - Cafeína i La 7mana a Ponent - Lleida TV

Ràdio Emun

Reportatge CosmoLleida

Entrevista a la Xarxa Comunicació Local (minut 44:50)

Cafeïna - Lleida Televisió

Ràdio Emun - Carles Alsinet contagia felicitat

Associació Alba - 1a Jornada de Professionals de l'Associació Alba

Ajuntament d'Alfarràs - Caminada solidària i recollida d’aliments

 

LLEIDA CONTAGIA FELICITAT-INSIDEOUT PROJECT

Diari Segre - El mur de la canalització mostrarà més d'un centenar de grans retrats de felicitat per contagiar Lleida. 

Diari Segre - Instal·len retrats de gran format a la canalització per "contagiar felicitat".

El Segre - La Càtedra d'Innovació Social va iniciar ahir el projecte Lleida Contagia Felicitat (27/09/2016).

Lleida.com - Art efímer que inspira felicitat. 

Lleida al minut - Instal·len 130 retrats de persones que mostren la seva felicitat a la canalització del riu Segre a Lleida.

Agència Catalana de Notícies - varis

Nació Digital - Instal·len 130 retrats de felicitat a la canalització del Segre a Lleida.

Teleponent.cat - 130 retrats irradien felicitat al riu Segre.

La Mañana - El equipo de la Càtedra d'Innovació Social de la UdL puso en marcha ayer su proyecto Lleida Contagia Felicitat (27/09/2016).

Emun fm - Contagia Felicitat 20 març.

Premsa UdL - Campanya Lleida #contagiafelicitat de la Càtedra d'Innovació Social de la UdL.

Premsa UdL - Més d'un centenar de retrats de felicitat per contagiar Lleida.

 

Telenotícies TV3 (minut 42:35)

 

Telenotícies TV3 comarques (minut 18:30)

 

Lleida Televisió - Cafeïna (minut 47:45)

 

Lleida Televisió (minut 13:11)

Lleida Televisió notícies (minut 23:00)

 

Catalunya Ràdio - Minut 02:43

 

Ràdio Lleida-Cadena Ser - Entrevista

Ràdio Lleida-Cadena Ser - La firma

La Xarxa - Viure millor

 

EXPOSICIÓ FELICITAT I PERSONES GRANS

La Mañana - El campus de Cappont va acollir ahir la presentació de l'exposició Felicitat i Persones grans. En compliment de la Llei de Propietat Intel·lectual, podeu trobar el pdf d'aquesta notícia al Recull de Premsa de l'Oficina de Premsa de la UdL

Tornar enrere

PROJECTES DE LA CATEGORIA

DESCOBREIX LES TEVES FORTALESES

Gener 14, 2015

La importància dels talents per fer front a les noves realitats

VEURE +


#CONTAGIAFELICITAT - MAPA DE LA FELICITAT

Gener 10, 2015

Nivell de Felicitat i qualitat de vida del territori

VEURE +


  Subscriu-te a les notícies de Innovaciósocial.udl.cat

  Introdueix el teu correu electrònic per no rebre més notícies de Innovaciósocial.udl.cat

  Confirmació del correu completada. El teu correu electrònic ha estat subscrit a la nostra newsletter.

  Introdueix les teves dades per subscriure’t al curs