DESCOBREIX LES TEVES FORTALESES

La importància dels talents per fer front a les noves realitats

Benestar i Organitzacions Saludables| Gener 14, 2015

El projecte sorgeix com una resposta innovadora als nous reptes socials que les institucions educatives han de fer front. Es fomenta principalment en teories de la Psicologia Positiva que posen l'accent en el creixement de les persones a partir de les seves fortaleses, i de la importància que això suposa per a la productivitat i la felicitat de les persones en contextos organitzacionals.

 

Una de les línies de treball es centra en l'estudi de les fortaleses dels estudiants. Els participants poden descobrir els seus punts forts, el seu nivell de benestar i la intel·ligència emocional i les capacitats per treballar en equip. Pretenem acompanyar a l’alumnat en el seu procés d’autoconeixement i orientar-lo durant el seu període formatiu.

El que es pretén és realitzar un procediment de detecció i desenvolupament de les fortaleses dels estudiants per tal d'assolir uns resultats diferents als actuals. Els estudiants podran potenciar allò que saben fer i els hi permetrà millorar el seu rendiment acadèmic i les relacions socials. Per poder-ho fer, se'ls hi passa un qüestionari on ells poden descobrir quin és el seu perfil (quines són les seves quatre​ fortaleses més importants, nivell d'intel·ligència emocional, nivell d'adquisició de la competència de treball en equip, nivell de benestar i nivell de satisfacció personal), i a través d'unes sessions de coaching personalitzades o en grup se'ls hi facilita la informació d'aquest, així com estratègies per poder-lo potenciar i millorar.

Vam realitzar la primera prova pilot al 2015 amb els estudiants que començaven un grau a la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social.

 

RECULL DE PREMSA:

La Ciutat - Els estudiantats que enguany es matriculin a primer de qualsevol dels graus de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social (FEPTS) tenen la possibilitat de participar en un estudi que els descobrirà quins són els seus punts forts, el seu nivell de benestar psicològic i personal, la seua intel·ligència emocional i les seues capacitats per treballar equip.

El Segre - Després d'haver-les diagonticat, formarà estudiants per fer de mentors de quart. En compliment de la Llei de Propietat Intel·lectual, podeu trobar el pdf d'aquesta notícia al Recull de Premsa de l'Oficina de Premsa de la UdL

Emun Fm Ràdio - Projecte Descobrint Fortaleses

Tornar enrere

PROJECTES DE LA CATEGORIA

#CONTAGIAFELICITAT

Gener 15, 2016

Felicitat i acompliment dels objectius personals i/o professionals

VEURE +


#CONTAGIAFELICITAT - MAPA DE LA FELICITAT

Gener 10, 2015

Nivell de Felicitat i qualitat de vida del territori

VEURE +


    Subscriu-te a les notícies de Innovaciósocial.udl.cat

    Introdueix el teu correu electrònic per no rebre més notícies de Innovaciósocial.udl.cat

    Confirmació del correu completada. El teu correu electrònic ha estat subscrit a la nostra newsletter.

    Introdueix les teves dades per subscriure’t al curs