#CONTAGIAFELICITAT - MAPA DE LA FELICITAT

Nivell de Felicitat i qualitat de vida del territori

Benestar i Organitzacions Saludables

Actualment, s'està duent a terme un estudi per analitzar la Felicitat i qualitat de vida del territori - Mapa de la Felicitat (en procés de recollida d'informació). A través d'un qüestionari recollim les respostes dels participants. S’han tingut en compte com a ítems la felicitat en general, el benestar personal i la satisfacció amb la vida. Mitjançant l’Índex de Benestar de Lleida que engloba els indicadors de condicions materials de la vida: treball, ingressos i habitatge, i les condicions bàsiques per una bona qualitat de vida: vida comunitària, educació, equilibri laboral-personal, medi ambient, participació ciutadana, salut, satisfacció amb la vida i seguretat, coneixerem les característiques socials del nostre territori.

Aquest índex és transversal a tots els estudis dels diferents col·lectius que s’estudien a la Càtedra.

 

Consulta el Mapa de la Felicitat de les comarques de Lleida (en contrucció).

 

Necessitem la vostra participació! Amb només 5 minuts del vostre temps ens podràs ajudar a dibuixar quin és el Mapa de la Felicitat. Si encara no l'heu realitzat inicia l'enquesta i descobreix quin és el grau de Felicitat del teu municipi.

INICIA L'ENQUESTA >>

L'enquesta que trobarà està adreçada a totes les persones en general i no requereix de cap dada personal que el/la pugui identificar. Totes les vostres dades són anònimes i seran tractades en conjunt de forma agregada, en cap cas seran analitzades individualment. El temps aproximat de resposta de l'enquesta és de 5 minuts.

Li agraïm per avançat, la seva col·laboració. Per finalitzar el qüestionari s'ha de prémer la tecla ENVIAR EL FORMULARI.

Qualsevol dubte o aclariment sobre el qüestionari no dubti en contactar amb nosaltres. Li agraïm, per avançat, la seva col·laboració.

 

RECULL DE PREMSA:

El Punt Avui - La Càtedra d'Innovació social treballa en unes 2.000 enquestes a la capital del Segrià per elaborar un mapa de la felicitat per barris. El benestar es considera cada cop més un factor de progrés per col·lectius i ciutats.

Emun Fm Ràdio - El dia Internacional de la Dona parlem de Felicitat.

Emun fm Ràdio - Parlem de Felicitat i els seus beneficis (Minut 40:30)

El Punt Avui - Els resultats provisionals d'una enquesta amb 1.620 participants puntua amb un 6,8 d'un màxim de 10 el grau de felicitat. Familia, amics i temps els principals factors.

El Segre - Aquest cap de setmana, i per celebrar el Dia Internacional de la Felicitat del 20 de març, parlem de Felicitat al reportatge del dominical del diari el Segre.

El Segre - Seguim treballant per conèixer les fortaleses i millorar la qualitat de vida de les persones.

Catalunya Ràdio - En els últims mesos, la Càtedra d'Innovació Social de la UdL ha engegat diversos projectes que giren al voltant de la Psicologia Positiva. Podeu escoltar una síntesi de tots aquests projectes en la següent entrevista realitzada al director de la Càtedra, Carles Alsinet.

Via empresa - Ocupats a ser feliços

Tornar enrere

PROJECTES DE LA CATEGORIA

#CONTAGIAFELICITAT

Gener 15, 2016

Felicitat i acompliment dels objectius personals i/o professionals

VEURE +


DESCOBREIX LES TEVES FORTALESES

Gener 14, 2015

La importància dels talents per fer front a les noves realitats

VEURE +


    Subscriu-te a les notícies de Innovaciósocial.udl.cat

    Introdueix el teu correu electrònic per no rebre més notícies de Innovaciósocial.udl.cat

    Confirmació del correu completada. El teu correu electrònic ha estat subscrit a la nostra newsletter.

    Introdueix les teves dades per subscriure’t al curs