NUM. IX - SETEMBRE 2016

JORNADA INNSOC 2016

Psicologia Positiva

Informació disponible a partir del 19 de setembre a la nostra web.

DIA: 9 de novembre

LLOC: Universitat de Lleida, Campus Cappont.

INSCRIPCIONS: del 26 de setembre al 26 d'octubre

MÉS INFORMACIÓ

CURS INTRODUCCIÓ A LA PSICOLOGIA POSITIVA

Universitat d'Estiu UdL

S'ha iniciat el curs d'estiu Introducció a la Psicologia Positiva que tindrà lloc fins el 8 de juliol a la Universitat de Lleida. Els objectius del curs són realitzar una aproximació a les teories i al marc conceptual de la psicologia positiva, i conèixer quins són els components bàsics d'aquesta.

La Psicologia Positiva se centra en treballar el potencial i les qualitats positives de les persones. Aquest enfoc ajuda a millorar la seva qualitat de vida i a incrementar el seu grau de felicitat i benestar. Les persones que experimenten constantment emocions positives generalment es mostren més satisfetes i tendeixen a ser exitoses en diverses àrees de la vida com el treball, la salut, les relacions, el suport social o els ingressos econòmics, i aprofiten el temps, en aquest estat d'emocions positives, per poder buscar nous objectius.

MÉS INFORMACIÓ

DESCOBREIX LES TEVES FORTALESES (JULIOL 2016)

Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social

Els dies 13, 14, 18, 26 i 27 de juliol vam posar a l’abast de l’alumnat de nou ingrés un qüestionari per descobrir les fortaleses de cadascú. Al igual que l’any passat vam desenvolupar l’activitat a la Facultat d’Educació Psicologia i Treball Social de la UdL. Els participants rebran personalment els resultats del seu estudi durant els mesos de setembre a novembre. Els estudiants que ho desitgin podran continuar participant mentre duri el grau, ja que es facilitarà un seguiment longitudinal al llarg de la formació universitària.

Aquesta enquesta forma part d’un estudi de la Càtedra d’Innovació social adreçat als estudiants de nou ingrés en el que podran descobrir els seus punts forts, el seu nivell de benestar i la intel·ligència emocional i les capacitats per treballar en equip.

Si ets alumne de nou ingrés a la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida i vols realitzar el qüestionari, clica el següent link per iniciar l’enquesta.

8ª EUROPEAN CONFERENCE ON POSITIVE PSYCHOLOGY

Del 28 de juny al 1 de juliol (França)

Presentem tres pòsters en la 8ª European Conference on Positive Psychology celebrada a Angers (França).

  • Study of an organization: the strength of character and the levels of satisfaction and happiness (dins del grup de pòsters: Organization and/or leadership).
  • Satisfaction à l'égard de la vie. Un étude intergénérationnelle et territoriale (dins del grup: Health and positive aging).
  • Character strengths and psychological wellbeing (dins del grup: Health and wellness).

La conferència organitzada amb col·laboració de l'Association Française de Psychologie Positive (AFfPP), l'European Network for Positive Psychology (ENPP), l'International Positive Psychology Association (IPPA), és l'esdeveniment europeu biennal pels investigadors, estudiants i professionals que actuen en el camp de la psicologia positiva per conèixer, compartir els seus coneixements i per descobrir les últimes investigacions que s'estan duent a terme.

MÉS INFORMACIÓ

CÀTEDRA INNOVACIÓ SOCIAL

www.innovaciosocial.udl.cat

Universitat de Lleida

innovaciosocial@udl.cat

Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social

+34 973 70 66 16

Avd. Estudi General, 4 25001 Lleida


Copyright © 2023 Universitat de Lleida, Tots els drets reservats.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li recordem que pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, a través de l'adreça innovaciosocial@udl.cat Pot consultar la nostra política de privadesa i dades personals prement aquí.

Per assegurar que les nostres newsletters arriben correctament al seu correu, afegeix innovaciosocial@udl.cat a la seva agenda de contactes. Si per contra prefereix no rebre més nostres newsletters pot donar-se de baixa aquí.