Si no pot veure aquesta newsletter, faci click AQUÍ

NUM. V - GENER 2016

PROJECTE FELICITAT (PSICOLOGIA POSITIVA)

Benestar, qualitat de vida i acompliment dels objectius personals i/o professionals

Fa uns mesos vam iniciar diverses accions al voltant de la Felicitat i la Psicologia Positiva com a recerca científica. Prenem en consideració variables àmpliament estudiades i les posem en pràctica a través d’activitats, amb l’objectiu de despertar la consciència de les persones i ampliar el seu coneixement respecte a la convergència entre la cerca de la felicitat i l’acompliment dels objectius personals i/o professionals

 

 

MÉS INFORMACIÓ

PARTICIPA! AJUDAN'S A DIBUIXAR EL MAPA DE LA FELICITAT

Quin és el nivell de Felicitat del territori?

La Càtedra d'Innovació Social està duent a terme l'acció #ContagiaFelicitat i volem analitzar quin és el nivell de Felicitat del territori. Per aquest motiu necessitem la vostra participació! Amb només 2 minuts del vostre temps ens podràs ajudar a dibuixar quin és el Mapa de la Felicitat.

Anima't a respondre les preguntes!

INICIA L'ENQUESTA >>

VOLS QUE EL PUNT DE LA FELICITAT VIATGI AL TEU MUNICIPI O CENTRE?

El Punt de #ContagiaFelicitat viatje

Tothom que vulgui portar el projecte #ContagiaFelicitat a la seva ciutat o centre pot posar-se en contacte amb nosaltres a través de correu electrònic innovaciosocial@udl.cat o trucant al telèfon 973706616.

MÉS INFORMACIÓ

EXPOSICIÓ FELICITAT I PERSONES GRANS

De l'11 al 29 de gener - edifici del Rectorat UdL

Del 1 al 30 d'octubre al vestíbul de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida, va tenir lloc la inauguració de l'exposició de fotografia "Felicitat i persones grans".

Des d'aleshores, l'exposició ha estat acollida en diversos espais de la ciutat. De l'11 al 29 de gener l'ha podreu trobar al vestíbul Víctor Siurana de l'edifici del Rectorat de la UdL.

Si sou un centre o coneixeu d'alguna institució que estigui intreressada en exposar-la, contacteu amb nosaltres a través de correu electrònic innovaciosocial@udl.cat o trucant al telèfon 973706616

MÉS INFORMACIÓ

II JORNADES DE PSICOLOGIA POSITIVA - BARCELONA

Psicologia Positiva en acció

La Càtedra d'Innovació Social va presentar els projectes "#ContagiaFelicitat" i "Descubriendo Fortalezas" en les II Jornades de Psicologia Positiva organitzades pel Grup de Treball de Psicología Positiva del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya juntament amb la Sociedad Española de Psicologia Positiva.

En aquestes jornades, celebrades els dies 20 i 21 de novembre, es va voler donar una visió integral de l'estat actual de la Psicologia Positiva, així com els nous àmbits d'actuació.

MÉS INFORMACIÓ

ASSOCIACIÓ ALBA I #CONTAGIAFELICITAT

El punt de la Felicitat viatja a Tàrrega

Més de 170 professionals de l'Associació Alba es van trobar aquest dissabte a la 1a Jornada de Professionals de l'entitat. L'ocasió va servir per donar a conèixer el nou projecte ALBA DEIXA EMPREMPTA.

La trobada va comptar amb una acció impulsada per la Càtedra d'Innovació Social amb la qual Alba col·labora amb una nova formació innovadora basada en la formació per valors. Amb el lema #ContagiaFelicitat, els professionals assistents van fotografiar-se tot llençant missatges de felicitat.

Tothom que vulgui portar el projecte #ContagiaFelicitat a la seva ciutat o centre pot posar-se en contacte amb nosaltres a través de correu electrònic innovaciosocial@udl.cat o trucant al telèfon 973706616.

VII CAMPUS PER LA PAU

Curs sobre la pobresa i els seus efectes com a font de nous conflictes socials

Justícia i Pau, la Càtedra d'Innovació Social de la UdL i l'Oficina de Desenvolupament i Cooperació de la UdL van organitzar el passat 27, 28 i 29 d'octubre el VII Campus per la Pau amb la voluntat de promoure una cultura de Pau i estimular la participació tant de la comunitat universitària com del teixit social lleidatà en la construcció d'aquesta cultura.

MÉS INFORMACIÓ

*** SUBSCRIPCIÓ NEWSLETTER ***

CÀTEDRA INNOVACIÓ SOCIAL

CÀTEDRA INNOVACIÓ SOCIAL

www.innovaciosocial.udl.cat

Universitat de Lleida

innovaciosocial@udl.cat

Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social

+34 973 70 66 16

Avd. Estudi General, 4 25001 Lleida


Copyright © 2022 Universitat de Lleida, Tots els drets reservats.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li recordem que pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, a través de l'adreça innovaciosocial@udl.cat Pot consultar la nostra política de privadesa i dades personals prement aquí.

Per assegurar que les nostres newsletters arriben correctament al seu correu, afegeix innovaciosocial@udl.cat a la seva agenda de contactes. Si per contra prefereix no rebre més nostres newsletters pot donar-se de baixa aquí.