Si no pot veure aquesta newsletter, faci click AQUÍ

NUM. II - JULIOL 2015

VINE I DESCOBREIX LES TEVES FORTALESES!

ETS ESTUDIANT DE LA FACULTAT D'EDUCACIÓ, PSICOLOGIA I TREBALL SOCIAL DE LA UDL?

Si ets estudiant de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la UDL al juliol tens una cita amb nosaltres. Vine a la Facultat i DESCOBREIX LES TEVES FORTALESES!

ACCIONS DE RECERCA - DESCOBRINT LES TEVES FORTALESES

LA IMPORTÀNCIA DELS TALENTS PER FER FRONT A LES NOVES REALITATS

El projecte "Descobrint Fortaleses" sorgeix com una resposta innovadora als nous reptes socials que les institucions educatives han de fer front. Es tracta d'una iniciativa que es fonamenta en la Psicologia Positiva. El que es pretén és realitzar un procediment de detecció i desenvolupament de les fortaleses dels estudiants que entren a la universitat per tal d'assolir uns resultats diferents als actuals. Els estudiants podran potenciar allò que saben fer i els hi permetrà millorar el seu rendiment acadèmic i les relacions socials.

Per poder-ho fer, se'ls hi passarà un qüestionari on ells podran descobrir quin és el seu perfil (quines són les seves quatre fortaleses més importants, nivell d'intel·ligència emocional, nivell d'adquisició de la competència de treball en equip, nivell de benestar i nivell de satisfacció personal), i a través d'unes sessions de coaching personalitzades o en grup se'ls hi facilitarà la informació d'aquest, així com estratègies per poder-lo potenciar i millorar.

MÉS INFORMACIÓ

BRAINSTORE: INNOVATION TRAINING

CREACIÓ, IDENTIFICACIÓ I IMPLEMENTACIÓ DE GRANS IDEES

(C) Markus Mettler i Brainstore

El passat 4 i 5 de maig va tenir lloc el Innovation Training de Brainstore a l'espai A47 de Lleida.

El primer dilluns i dimarts de cada mes Markus Mettler, fundador de Brainstore, imparteix el seu training sobre innovació a diversos llocs del món i al maig vam tenir l'oportunitat d'experimemtar una jornada inspiradora amb sorpreses inesperades.

Brainstore és una metodologia que està oberta a tothom interessat en millorar la seva cultura de la innovació i especialment a aquelles persones curioses, apassionades i que estiguin a punt de remoure el món. Amb el training millorareu les vostres habilitats per crear, identificar i implementar grans idees i també aprendre com mantenir viva la cultura de la innovació en la vostra organització.

MÉS INFORMACIÓ

V CONFERÈNCIA INTERNACIONAL FELICIDAD EN EL TRABAJO

LA CÀTEDRA D'INNOVACIÓ SOCIAL ASSISTEIX AL FET 2015

El passat 10 i 11 de juny, la Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de Lleida va assistir al V Congrés Internacional de Felicidad en el Trabajo que organitza Aedipe Galicia. A través de la divulgació d’investigacions, pràctiques empresarials innovadores i experiències inspiradores en l’àmbit de la direcció i el desenvolupament de persones, promou la millora dels entorns laborals buscant el benestar i la felicitat dels treballadors. Més de 1.800 persones s’han unit durant les edicions passades a aquest moviment.

En aquesta edició vam poder comptar amb experts com Marisa Salanova, Belén Varela,  Mihály Csíkszentmihályi, entre altres, que ens van poder delectar amb la seva experiència en una jornada de dos dies intensa, inspiradora i d’experiència grupal.

MÉS INFORMACIÓ

IV JORNADES D'ACOMPANYAMENT AMB ADOLESCENTS EN EL MEDI OBERT

PRESENTEM EL PROJECTE: ENHORABONA... TENS UN FILL ADOLESCENT!

La quarta edició, celebrada el passat 13 de maig al Vapor Universitari de Terrassa, buscava aprofundir en la importància de l’acció conjunta entre els diversos agents socioeducatius del territori des de la consciència dels aspectes clau que intervenen en la generació del vincle educatiu. Es van presentar diferents projectes que van reflexionar sobre la intervenció diària convertint la jornada en un punt de trobada on es van poder intercanviar experiències i coneixements per  millorar estratègies i eines per la intervenció amb adolescents.

La Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de Lleida va presentar el projecte “ENHORABONA… TENS UN FILL ADOLESCENT!” El projecte posa l’accent en el creixement de les persones a partir de les seves fortaleses. Aquestes ocupen un paper central en la promoció del benestar i creixement personal, i afavoreixen el seu desenvolupament, permetent incrementar la productivitat i la felicitat de les persones en contextos organitzacionals, en aquest cas en la familia.

Podeu veure el vídeo de presentació de les jornades en el següent enllaç.

MÉS INFORMACIÓ

WORK-COFFE OBRA SOCIAL LA CAIXA: PRIMER LES PERSONES

CUIDAR COM ENS AGRADARIA QUE ENS CUIDESSIN

El programa de Gent Gran de l'Obra Social La Caixa impulsa el procés de reflexió "Primer, les persones: cuidar com ens agradaria que ens cuidessin".

La Càtedra d'Innovació Social va assistir al work-coffee que va tenir lloc el 16 de juny a l'EspaiCaixa Girona. Una jornada amb la finalitat de consensuar de la mà de diversos agents, tant de l'àmbit públic com del privat, els principis bàsics per garantir el bon tracte i l'atenció a les persones grans que necessiten que se'n tingui cura i a les persones que s'encarreguen d'atendre-les.

JORNADA INNOSOC 2015 CÀTEDRA D'INNOVACIÓ SOCIAL UDL

JORNADA SOBRE PSICOLOGIA POSITIVA

El 15 d'octubre la Càtedra d'Innovació Social organitza una Jornada sobre Psicologia Postiva. CONTAGIA FELICITAT!

PUBLICACIONS

ÚLTIMES PUBLICACIONS DE LA CÀTEDRA D'INNOVACIÓ SOCIAL

CHILDREN'S WORLDS NATIONAL REPORT CATALONIA

La Càtedra d'Innovació Social ha col·laborat en l'informe elaborat per l'Equip de Recerca en Infància, Adolescència, Drets dels Infants i la seva Qualitat de Vida (ERIDIqv) de la Universitat de Girona (UdG) pel projecte Children’s Worlds, de la Fundació Jacobs, que ha inclòs una mostra representativa de la població infantil de Catalunya. Els infants catalans puntuen la seva qualitat de vida amb més d'un 9 sobre 10.

 

DOS GRANDES CRISIS I CINCO RETOS DE FUTURO

Les entitades del tercer sector se ven abocadas a partir de la primera década del siglo XXI a dos grandes crisis: la conocida crisis económica y la que deriva de los movimientos de los indignados del 15-M. Ante ese panorama, el tercer sector tiene ante si cinco importantes retos, que van desde la financiación a la organización.

MÉS INFORMACIÓ

*** SUBSCRIPCIÓ NEWSLETTER ***

CÀTEDRA INNOVACIÓ SOCIAL

CÀTEDRA INNOVACIÓ SOCIAL

www.innovaciosocial.udl.cat

Universitat de Lleida

innovaciosocial@udl.cat

Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social

+34 973 70 66 16

Avd. Estudi General, 4 25001 Lleida


Copyright © 2022 Universitat de Lleida, Tots els drets reservats.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li recordem que pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, a través de l'adreça innovaciosocial@udl.cat Pot consultar la nostra política de privadesa i dades personals prement aquí.

Per assegurar que les nostres newsletters arriben correctament al seu correu, afegeix innovaciosocial@udl.cat a la seva agenda de contactes. Si per contra prefereix no rebre més nostres newsletters pot donar-se de baixa aquí.