Si no pot veure aquesta newsletter, faci click AQUÍ

NUM. VI - MARÇ 2016

QUIN ÉS EL NIVELL DE FELICITAT DEL TERRITORI?

Ajudan's a dibuixar el Mapa de la Felicitat

La Càtedra d'Innovació Social està duent a terme l'acció #ContagiaFelicitat i volem analitzar quin és el nivell de Felicitat del territori. Per aquest motiu necessitem la vostra participació! Amb només 2 minuts del vostre temps ens podràs ajudar a dibuixar quin és el Mapa de la Felicitat.

Anima't a respondre les preguntes!

INICIA L'ENQUESTA >>

COMPARTEIX I GUANYA GRANS PREMIS!

Fotografies #contagiafelicitat

Aquesta activitat s'engloba dins un projecte més ampli anomenat #contagiafelicitat, un moviment que hem iniciat a Lleida l'any 2015 i pretén posar l’accent en aspectes positius i expressar el que ens fa feliços.

Tots sabem el que és la Felicitat. No obstant això, per a cadascun de nosaltres significa una cosa diferent. Després de tot, tots som únics. Però, què significa per a mi la Felicitat?

Amb motiu del Dia Internacional de la Felicitat del 20 de març, la Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de Lleida posa en marxa unCONCURS DE FOTOGRAFIA sobre la FELICITAT. Uneix-te a nosaltres i amb tots els lleidatans/nes en la promoció i celebració de la Felicitat! Accepta el repte i GUANYA GRANS PREMIS!

QUÈ HE DE FER PER PARTICIPAR?

1. SEGUEIX els nostres comptes a Twitter i Instagram @catinnovacioUDL i fes "M'AGRADA" a la nostra pàgina de Facebook.

2. COMPARTEIX la nostra imatge del concurs a Facebook.

3. FES UNA FOTO d'allò que et fa feliç. 

4. ETQUETA la fotografia amb el hashtag #contagiafelicitat, i POSA-LI UN TÍTOL per poder participar.

 

PREMIS

Més informació i condicions de participació en el següent enllaç:

MÉS INFORMACIÓ

III CÀPSULES D'INNOVACIÓ SOCIAL 2016

Experiències, respostes i solucions

El 15 i 16 de febrer van tenir lloc les III Càpsules  d’Innovació Social – experiències, respostes i solucions. Es va voler renovar el compromís de difondre noves eines i metodologies creatives i innovadores que aportin un impuls en el dia a dia dels diferents àmbits del treball social.

El primer dia del programa va tenir lloc un taller de Lego® Serious Play®, dut a terme per la Càtedra d’Innovació Social, que va introduir als participants en una metodologia per a l’exploració i la gestió de necessitats i reptes en temps real. Aquesta experiència d’aprenentatge va permetre realitzar accions creatives, abordar desafiaments i plantejar-se solucions a qüestions relacionades amb la innovació social en l’atenció a les persones.

El segon dia es van presentar un total de 12 càpsules que van servir per exemplificar com diferents projectes socials d’arreu de Catalunya han ajudat a fer créixer a les persones i a desenvolupar processos d’èxit personal i professional. D’aquests 12 casos, “Empodera’t, “Sense embuts” i “Lo teatre, taller de creativitat” són les iniciatives lleidatanes presentades a les III Càpsules d’Innovació Social.

Pots veure imatges de la Jornada a Twitter i Facebook amb el hashtag #innovaciosocial i #lleida16

ASPROS #CONTAGIAFELICITAT

El Punt de la Felicitat viatja a Aspros

El Punt de la Felicitat de la Càtedra d'Innovació Social es desplaça per Contagiar Felicitat. La seva última visita va ser a Aspros on els usuaris van participar i experimentar al voltant d'aquest concepte en un taller grupal. Un cop al mes la Fundació Aspros escull un Dia Internacional per parlar sobre una temàtica. El passat dimarts, van escollir el Dia Internacional de la Salut, que va servir com a pretext per parlar sobre la Felicitat. Cadascun dels participants va expressar a través de l'escrit o de les imatges allò que els feia feliços i, al finalitzar el taller van escriure un decàleg de la felicitat recollint totes les aportacions viscudes aquell dia.

Tothom que vulgui portar el projecte #ContagiaFelicitat a la seva ciutat o centre pot posar-se en contacte amb nosaltres a través de correu electrònic innovaciosocial@udl.cat o trucant al telèfon 973706616.

ASPID #CONTAGIAFELICITAT

El Punt de la Felicitat viatja a ASPID Lleida

Un cop més, el Punt de la Felicitat de la Càtedra d'Innovació Social es desplaça per Contagiar Felicitat. La seva última visita ha estat a l'Associació de Paraplègics i Discapacitats físics de Lleida (ASPID) on usuaris i monitors van participar en un taller al voltant de la Felicitat i dels pensaments positius. Ens han deixat el següent vídeo on mostren un recull de la jornada.

Tothom que vulgui portar el projecte #ContagiaFelicitat a la seva ciutat o centre pot posar-se en contacte amb nosaltres a través de correu electrònic innovaciosocial@udl.cat o trucant al telèfon 973706616.

JORNADA ÈTICA I ATENCIÓ A LES PERSONES

Tothom té dret a gaudir de les mateixes oportunitats

El passat 19 de febrer va tenir lloc l'acte inaugural de Formació Aspros 2016. En la Jornada sobre Ètica i Atenció a les persones organitzada per la Fundació Aspros i la Càtedra d'Innovació Social, amb el suport de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL es va reflexionar sobre l'ètica en la societat. Es va agraïr la tasca que desenvolupen els professionals en el terreny de les discapacitats, però es va recordar que és un deure de tota la societat ajudar a vèncer aquestes desigualtats.

MÉS INFORMACIÓ

NOU MÀSTER OFICIAL EN GESTIÓ I AVALUACIÓ DE LA INTERVENCIÓ PER LA TRANSFORMACIÓ SOCIAL

Universitat de Lleida

Un programa de formació innovador que té per objectiu formar a professionals en gestió i avaluació de les intervencions psicològiques socials i educatives. El pla formatiu ha estat dissenyat d'acord amb les necessitats detectades per professionals i experts del sector, pel que aquest màster ofereix en ampli ventall de sortides professionals.

Aquest màster preten:

  • Fomentar una visió estratègica dels projectes.
  • Donar a conèixer les diferents eines per a una avaluació i gestió dels projectes d'intervenció més eficients i enfocades a augmentar l’èxit de l’acció.
  • Generar expertesa en la gestió del talent i del coneixement per a la millora del capital social i humà.
  • Oferir eines per gestionar els projectes en base als resultats i l'impacte de les accions.
  • I Formar en la recerca de fonts de finançament i formulació de projectes creatius i innovadors.

Modalitat semipresencial i s’imparteix en català i castellà. Màster oficial reconegut amb 60 ECTS.

Veure vídeo de màster

MÉS INFORMACIÓ

PUBLICACIONS

ÚLTIMES PUBLICACIONS DE LA CÀTEDRA D'INNOVACIÓ SOCIAL

PÓSTERS PRESENTATS A LES II JORNADES DE PSICOLOGIA POSITIVA DE BARCELONA

La Càtedra d'Innovació Social va presentar els projectes "#ContagiaFelicitat" i "Descubriendo Fortalezas" en les II Jornades de Psicologia Positiva organitzades pel Grup de Treball de Psicología Positiva del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya juntament amb la Sociedad Española de Psicologia Positiva.

En aquestes jornades, celebrades els dies 20 i 21 de novembre, es va voler donar una visió integral de l'estat actual de la Psicologia Positiva, així com els nous àmbits d'actuació.

MÉS INFORMACIÓ

CÀTEDRA INNOVACIÓ SOCIAL

www.innovaciosocial.udl.cat

Universitat de Lleida

innovaciosocial@udl.cat

Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social

+34 973 70 66 16

Avd. Estudi General, 4 25001 Lleida


Copyright © 2023 Universitat de Lleida, Tots els drets reservats.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li recordem que pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, a través de l'adreça innovaciosocial@udl.cat Pot consultar la nostra política de privadesa i dades personals prement aquí.

Per assegurar que les nostres newsletters arriben correctament al seu correu, afegeix innovaciosocial@udl.cat a la seva agenda de contactes. Si per contra prefereix no rebre més nostres newsletters pot donar-se de baixa aquí.