Si no pot veure aquesta newsletter, faci click AQUÍ

NUM. III - SETEMBRE 2015

JORNADA INNOSOC 2015

La Càtedra d'Innovació Social organitza una jornada sobre psicologia positiva

El 15 d'octubre s'organitza una jornada d’aproximació a la psicologia positiva. Els principals temes als que es faran referència són les fortaleses i els talents de les persones, a què ens referim quan parlem d’ells, com es poden treballar, quines aplicacions i utilitats tenen, i quins avantatges obtenim al centrar-nos en aquests conceptes.

Les inscripcions estaran obertes a partir del 14 de setembre.

MÉS INFORMACIÓ

#CONTAGIA FELICITAT

El 3 d'octubre contagiem de felicitat la ciutat de Lleida

El projecte #ContagiaFelicitat encapçala un moviment que pretén posar l’accent en aspectes positius que les persones a vegades obviem o no hi posem l’atenció que mereixen. D’aquesta manera es vol treballar sobre la motivació, les fortaleses i el benestar dels ciutadans de Lleida mitjançant diverses activitats.

Situarem un punt/espai en un entorn públic on les persones podrán expresar i manifestar quines eines i recursos tenen elles per poder transmetre emocions relacionades amb la felicitat.

La Càtedra d’Innovació Social us espera a tots els ciutadans de Lleida el dia 3 d’octubre a partir de les 17h de la tarda a la Plaça de la Paeria per participar en aquest esdeveniment.

CONTAGIEM DE FELICITAT LLEIDA!

 

Amb la col·laboració de Ferran Aixalà

EXPOSICIÓ FELICITAT I PERSONES GRANS

Què us fa feliç?

Del 1 al 30 d'octubre al vestíbul de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida, tindrà lloc l'exposició de fotografia "Felicitat i persones grans" organitzada per la Càtedra d'Innovació Social. Davant la pregunta "Què us fa feliç?" obtindrem la resposta de persones de més de 65 anys que ens presentaran la seva visió sobre la felicitat i ens faran reflexionar sobre la mateixa.

En commemoració al Dia de les Persones Grans de l'1 d'octubre, volem oferir a la ciutat de Lleida els pensaments positius de les persones grans, un col·lectiu nombrós que amb freqüència oblidem. Aquest és un projecte dedicat a les persones grans de la ciutat de Lleida, per fer-los protagonistes de la ciutat, donar-los visibilitat i mostrar que és allò que fa feliç a aquestes persones.

*** SUBSCRIPCIÓ NEWSLETTER ***

CÀTEDRA INNOVACIÓ SOCIAL

CÀTEDRA INNOVACIÓ SOCIAL

www.innovaciosocial.udl.cat

Universitat de Lleida

innovaciosocial@udl.cat

Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social

+34 973 70 66 16

Avd. Estudi General, 4 25001 Lleida


Copyright © 2022 Universitat de Lleida, Tots els drets reservats.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li recordem que pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, a través de l'adreça innovaciosocial@udl.cat Pot consultar la nostra política de privadesa i dades personals prement aquí.

Per assegurar que les nostres newsletters arriben correctament al seu correu, afegeix innovaciosocial@udl.cat a la seva agenda de contactes. Si per contra prefereix no rebre més nostres newsletters pot donar-se de baixa aquí.