logo catedra newsletter

JORNADA INNSOC 2018 - ALIMENTACIÓ I FELICITAT

Com influeixen els aliments en la nostra felicitat?

Per quart any consecutiu engeguem la Jornada sobre innovació social de la Càtedra d’Innovació Social de la UdL. En aquesta edició, diversos ponents reconeguts com Xevi VerdaguerMareva Gillioz, Begoña Prats, Carlota Esteve de Miguel i Mònica Sansens explicaran les seves experiències per afavorir la felicitat en el nostre entorn. En els darrers anys, diverses investigacions han posat de manifest com els aliments que s’ingereixen influeixen en el benestar i en l’estat d’ànim de les persones.

T'esperem el 8 de novembre de 8:45 a 14 hores al Campus de Cappont de la Universitat de Lleida.

Inscriu-te ara, no et quedis sense plaça!

 

>> INSCRIPCIONS OBERTES

>> Jornada per professionals, estudiants i públic en general

>> Certificat d'assistència i certificat de presentació de pòsters

>> 1 Crèdit ECTS (alumnes UdL)

 

Presentació de pòsters (data límit d'entrega 15 d'octubre):

Activitat oberta a professionals, investigadors, empreses i entitats per exposar els seus resultats en l'àmbit de la nutrició, l'alimentació saludable i la innovació social.

Per registrar el pòster a la Jornada, envieu un correu electrònic a innovaciosocial@udl.cat amb l’assumpte del missatge “Pòster Jornada INNSOC” i les següents dades personals per poder contactar amb vosaltres: nom, cognoms, correu electrònic i telèfon.


OBSERVATORI EXCELLENTIA EX CATHEDRA DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

Projectes de la Càtedra seleccionats per formar part del repositori de bones pràctiques

Els projectes de la Càtedra han estat seleccionats per formar part del repositori de bones pràctiques de l'Observatori Excellentia Ex Cathedra de la Universitat de València. Els projectes que formen part del repositori són els següents:

L'Observatori:

  • És un banc d’experiències on, després d’haver estat degudament seleccionades i avaluades per un comitè d’experts i expertes, es recullen les bones pràctiques desenvolupades per qualsevol càtedra institucional i d’empresa del sistema universitari espanyol, juntament amb la informació necessària per a fer possible un contacte més pròxim i operatiu.
  • Pretén afavorir, d’una banda, la identificació de tendències i de pràctiques innovadores en el desenvolupament de les activitats de les càtedres institucionals i, d’altra banda, servir de mitjà per donar-les a conèixer, promoure’n la discussió i anàlisi i afavorir-ne la difusió i transferència.
  • Es configura com un espai de consulta oberta pensat per al personal investigador, per a les entitats interessades en aquest tipus de col·laboracions amb la Universitat i el personal tècnic i/o directiu responsable, que vulguin intercanviar i aplicar, en el seu àmbit, les experiències que altres institucions han desenvolupat amb èxit.


DESCOBREIX LES TEVES FORTALESES

Alumnes de nou ingrés - Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL

Durant el mes de juliol i setembre estem oferint als estudiants de nou ingrés de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida, i per quart any consecutiu, un qüestionari per descobrir les seves fortaleses. Els alumnes podran descobrir els seus punts forts, el seu nivell de benestar i felicitat, la intel·ligència emocional i les capacitats per treballar en equip.

El coneixement de les seves fortaleses els ajudarà per exemple a:

  • Prendre decisions
  • Millorar el seu rendiment acadèmic
  • Gaudir més de les relacions socials

Facilitarem el retorn dels resultats a partir del primer trimestre del curs universitari. Els estudiants que ho desitgin podran continuar participant mentre duri el grau, ja que es facilitarà un seguiment longitudinal al llarg de la formació universitària.