Si no pot veure aquesta newsletter, faci click AQUÍ

NUM. I - MAIG 2015

REGIDORIA DE LES POLÍTIQUES PER ALS DRETS SOCIALS

La regidora Regina Cairol ha conegut els projectes que s'impulsen, per generar nou valor en l'acció social del territori, i les accions per al 2020

La regidora de les Polítiques per als Drets Socials, Regina Cairol, s'ha reunit avui amb el director de la Càtedra d'Innovació Social, Carles Alsinet, per conèixer quines accions s'estan impulsant per generar nou valor en l'acció social del territori. La Càtedra, liderada per la Universitat de Lleida amb el suport de la Paeria mitjançant convenis de col·laboració, desenvolupa diversos projectes, com, aquest 2019, l'assessorament al Pla Integral de la Mariola, la revisió del model d'atenció a la infància i l'adolescència en situació de risc social o les càpsules d'Innovació Social. Entre altres, des que es va crear el 2014, també ha aportat informes rellevants sobre el benestar i la qualitat de vida de les persones grans a la ciutat o sobre camps d'acció social.

La regidora ha conegut el funcionament de la Càtedra d'Innovació Social, les accions de formació, els espais de reflexió que genera, etc., i la previsió de treball per a l'any que ve. 

La Càtedra també compta amb el suport de la Diputació de Lleida i l'Obra Social La Caixa. 


CÀTEDRA INNOVACIÓ SOCIAL

www.innovaciosocial.udl.cat

Universitat de Lleida

innovaciosocial@udl.cat

Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social

+34 973 70 66 16

Avd. Estudi General, 4 25001 Lleida


Copyright © 2022 Universitat de Lleida, Tots els drets reservats.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li recordem que pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, a través de l'adreça innovaciosocial@udl.cat Pot consultar la nostra política de privadesa i dades personals prement aquí.

Per assegurar que les nostres newsletters arriben correctament al seu correu, afegeix innovaciosocial@udl.cat a la seva agenda de contactes. Si per contra prefereix no rebre més nostres newsletters pot donar-se de baixa aquí.