LLEIDA, CIUTAT AMB VALORS

Lleida, ciutat amb valors és una iniciativa que pretén fomentar i desenvolupar un marc de valors compartit de la ciutat de Lleida.

Felicitat, benestar i qualitat de vida | Febrer 07, 2019

L’Ajuntament de Lleida i la Càtedra d’Innovació Social de la UdL hem impulsat el projecte LLEIDA, CIUTAT AMB VALORS. Aquesta iniciativa pretén fomentar i desenvolupar un marc de valors compartit a la ciutat de Lleida. Els valors son el motor que impulsen el desenvolupament humà i comunitari de la ciutat.

Lleida, ciutat amb valors considera aquests darrers com els principis, virtuts o qualitats que caracteritzen una persona o una acció que es considera positius o de gran importància per a una comunitat.

Els valors son les qualitats que ens impulsen a actuar d’una o altra manera perquè formen part de les creences, determinen les conductes i expressen els interessos i sentiments. En aquest sentit els valors defineixen els pensaments de les persones i la manera en com volen viure i compartir les seves experiències amb els que els envolten.

Fins al moment s’han realitzat dues sessions de treball amb més de 20 persones tècniques municipals on hem treballat quins son els valors que té i t’agradaria que tingués la ciutadania de Lleida i els valors que creuen que s’han de potenciar com a ciutat.

En aquesta carta de valors es destaca que Lleida hauria de potenciar els següents aspectes per continuar sent i/o arribar a ser una ciutat acollidora, amable, cívica, coherent i amb sentit comú, creativa i innovadora, amb cultura de pau, educadora, identitària, inclusiva, participativa, proactiva, solidària i sostenible.

A més de confeccionar aquest vademècum de valors de la ciutat de Lleida s’ha establert una proposta de comportaments associats a la ciutadania, a les organitzacions socials i educatives i a l’administració per tal de passar a l’acció des de tots els nivells del municipi.

Properament es realitzaran sessions de treball en diferents sectors de participació de la ciutat amb l’objectiu de construir la carta de valors de la ciutat de Lleida de i per a tothom.

Tornar enrere

NOTICIES DE LA CATEGORIA

20 DE MARÇ, DIA INTERNACIONAL DE LA FELICITAT 2024

Març 20, 2024

"Trobades imprevistes amb la felicitat"

VEURE +

CURSOS D’AULA OBERTA

Gener 22, 2024

Com millorar el benestar

VEURE +

MEMÒRIA 2023

Gener 08, 2024

Fem un repàs de tot el que vam fer durant l'any 2023.

VEURE +

    Subscriu-te a les notícies de Innovaciósocial.udl.cat

    Introdueix el teu correu electrònic per no rebre més notícies de Innovaciósocial.udl.cat

    Confirmació del correu completada. El teu correu electrònic ha estat subscrit a la nostra newsletter.

    Introdueix les teves dades per subscriure’t al curs