LLEIDA, CIUTAT AMB VALORS

Lleida, ciutat amb valors és una iniciativa que pretén fomentar i desenvolupar un marc de valors compartit de la ciutat de Lleida.

Felicitat, benestar i qualitat de vida | Febrer 07, 2019

L’Ajuntament de Lleida i la Càtedra d’Innovació Social de la UdL hem impulsat el projecte LLEIDA, CIUTAT AMB VALORS. Aquesta iniciativa pretén fomentar i desenvolupar un marc de valors compartit a la ciutat de Lleida. Els valors son el motor que impulsen el desenvolupament humà i comunitari de la ciutat.

Lleida, ciutat amb valors considera aquests darrers com els principis, virtuts o qualitats que caracteritzen una persona o una acció que es considera positius o de gran importància per a una comunitat.

Els valors son les qualitats que ens impulsen a actuar d’una o altra manera perquè formen part de les creences, determinen les conductes i expressen els interessos i sentiments. En aquest sentit els valors defineixen els pensaments de les persones i la manera en com volen viure i compartir les seves experiències amb els que els envolten.

Fins al moment s’han realitzat dues sessions de treball amb més de 20 persones tècniques municipals on hem treballat quins son els valors que té i t’agradaria que tingués la ciutadania de Lleida i els valors que creuen que s’han de potenciar com a ciutat.

En aquesta carta de valors es destaca que Lleida hauria de potenciar els següents aspectes per continuar sent i/o arribar a ser una ciutat acollidora, amable, cívica, coherent i amb sentit comú, creativa i innovadora, amb cultura de pau, educadora, identitària, inclusiva, participativa, proactiva, solidària i sostenible.

A més de confeccionar aquest vademècum de valors de la ciutat de Lleida s’ha establert una proposta de comportaments associats a la ciutadania, a les organitzacions socials i educatives i a l’administració per tal de passar a l’acció des de tots els nivells del municipi.

Properament es realitzaran sessions de treball en diferents sectors de participació de la ciutat amb l’objectiu de construir la carta de valors de la ciutat de Lleida de i per a tothom.

Tornar enrere

NOTICIES DE LA CATEGORIA

PRESENTACIÓ A LA PAERIA DEL PROJECTE LLEIDA, CIUTAT AMB VALORS

Març 01, 2019

L'Ajuntament de Lleida presenta el projecte Lleida, ciutat amb valors que realitza la Càtedra d'Innovació Social de la UdL

VEURE +

PARLEM A LA RÀDIO SOBRE SI LA CIUTADANIA DE LLEIDA ÉS FELIÇ

Febrer 17, 2019

Participem a EMUN FM Ràdio en motiu del Dia Internacional de la Ràdio per parlar sobre el Mapa de la Felicitat i altres projectes.

VEURE +

DESCOBREIX LES TEVES FORTALESES

Gener 31, 2019

Comencem l'any seguint amb el projecte "Descobreix les teves fortaleses"

 

VEURE +

    Subscriu-te a les notícies de Innovaciósocial.udl.cat

    Introdueix el teu correu electrònic per no rebre més notícies de Innovaciósocial.udl.cat

    Confirmació del correu completada. El teu correu electrònic ha estat subscrit a la nostra newsletter.

    Introdueix les teves dades per subscriure’t al curs